Creepy: 7 câu hỏi tâm lý rùng rợn của FBI cho tội phạm tâm thần


Có thể kết luận rằng những người trả lời được hết hoặc gần hết 7 câu hỏi dưới thì có thể :

1. – Là người có thiên bẩm suy đoán về tâm lý tội phạm, có xu hướng cao độ về tâm lý dị thường. Sau này có thể trở thành một nhà tâm lý học về tội phạm hay là một thám tử xuất sắc.
2. – Là người có tâm lý khác thường, hành động cũng khác thường, có thể sẽ trở thành một tội phạm nguy hiểm đối với xã hội. Ví dụ: Sát nhân biến thái giết người hàng loạt.

7

Và sau đây là 7 CÂU HỎI của FBI:

* 1: Vào một hôm, có một vị công trình sư đã từng đến Nam Cực công tác, đang ngồi ăn thịt trong nhà, cảm giác mùi vị rất lạ bèn hỏi vợ đây là thịt gì? Vợ nói là thịt chim cánh cụt. Người kỹ sư trầm mặc một lúc, lấy dĩa cắm vào cổ họng mình. Câu hỏi là: Tại sao?

* 2: Một người nam giới bị mắc bệnh kinh niên, đi khắp nơi để chữa bệnh, cuối cùng đã được một bệnh viện chữa khỏi hoàn toàn. Nhưng ngồi trên tàu hỏa trở về quê, đột nhiên anh ta kêu khóc thảm thiết, sau khi điên cuồng làm bị thương mấy hành khách, liền đâm vỡ cửa sổ, nhảy ra ngoài. Kết quả bị cuốn vào bánh xe tàu, nát bét. Tại sao?

* 3: Một đôi nam nữ đang đi dạo bên hồ, cô bạn gái trượt chân ngã xuống sông, sau khi giãy giụa một lát, liền chìm nghỉm. Người con trai hoảng loạn lao xuống sông, nhưng không cứu được cô bạn gái. Mấy năm sau, người con trai quay lại chốn đau thương, nhìn thấy một ông già đang câu cá. Cậu phát hiện ra những con cá bị ông già câu lên đều rất sạch sẽ, bèn hỏi ông già, sao trên người những con cá không có rong rêu. Ông già trả lời: Con sông này chưa bao giờ có rong rêu. Cậu con trai nghe xong, không nói câu nào, bèn lao mình xuống sông tự vẫn. Tại sao?

* 4: Một người đàn ông đâm đầu xuống cát ở sa mạc, chết, bên cạnh là mấy chiếc va li hành lý. Trong tay nạn nhân cầm một nửa que diêm. Người này vì sao mà chết?

* 5: Hai chị em gái tham gia đám tang của mẹ. Trong đám tang, cô em gái nhìn thấy một anh chàng rất đẹp trai, nên đã say mê. Đáng tiếc thay, sau khi đám tang kết thúc, anh chàng này cũng biến mất. Mấy hôm sau, cô em gái lấy dao đâm chết chị gái mình trong bếp. Tại sao?

* 6: Trong đoàn xiếc có hai người lùn, một người bị mù. Một hôm, ông chủ đoàn xiếc nói với họ, đoàn xiếc chỉ cần một người lùn. Hai người lùn này đều vô cùng mong muốn giữ được công việc này để sinh sống. Kết quả, sáng sớm ngày hôm sau, người lùn mù đã tự sát trong phòng mình. Trong phòng có các đồ dùng bằng gỗ và đầy những mẩu gỗ thừa nằm dưới đất. Tại sao người lùn mù lại tự sát ?

* 7: Có một người sống ở một căn nhà nhỏ trên đỉnh núi. Vào một đêm khuya, trời mưa như trút nước. Khi người đó đang ở trong căn phòng nhỏ, đột nhiên… Anh ta nghe thấy tiếng gõ cửa. Anh ta đẩy cửa ra nhìn… thì không thấy một người nào cả .Anh ta bèn đóng cửa lại, lên giường đi ngủ. Ai ngờ, mấy chục phút sau, tiếng gõ cửa thần bí lại một lần nữa vang lên. Người đó run rẩy mở cửa, nhưng vẫn không thấy ai, suốt cả một đêm, tiếng gõ cửa lặp đi lặp lại mấy lần liền, nhưng mỗi lần mở cửa đều không có một ai. Sáng sớm hôm sau, có người phát hiện ra ở chân núi có một thi thể mình đầy thương tích”. Câu hỏi là, người này làm sao mà chết ???

ĐÁP ÁN

Câu 1: Vào một hôm, có một vị công trình sư đã từng đến Nam Cực công tác, đang ngồi ăn thịt trong nhà, cảm giác mùi vị rất lạ bèn hỏi vợ đây là thịt gì? Vợ nói là thịt chim cánh cụt. Người kỹ sư trầm mặc một lúc, lấy dĩa cắm vào cổ họng mình. Câu hỏi là: Tại sao?

Đáp án: Người kỹ sư đó đã từng gặp nguy hiểm ở Nam Cực, có một người đồng sự đã chết, sau đó ông và những người khác dựa vào ăn một thứ gọi là thịt chim cánh cụt mới duy trì, gắng gượng đến lúc nhân viên cứu hộ đến. Ông ta sau khi được nếm mùi vị thực sự của chim cánh cụt, mới biết lúc đó thứ thịt mà ông ăn là thịt của người đồng sự đã chết

Câu 2: Một người nam giới bị mắc bệnh kinh niên, đi khắp nơi để chữa bệnh, cuối cùng đã được một bệnh viện chữa khỏi hoàn toàn. Nhưng ngồi trên tàu hỏa trở về quê, đột nhiên anh ta kêu khóc thảm thiết, sau khi điên cuồng làm bị thương mấy hành khách, liền đâm vỡ cửa sổ, nhảy ra ngoài. Kết quả bị cuốn vào bánh xe tàu, nát bét. Tại sao?

Đáp án: Bệnh kinh niên của người đàn ông đó là bệnh mù. Sau khi khỏi bệnh, cứ tưởng mình sẽ được sáng mắt lại, nhìn thấy mọi thứ, kết quả là khi đoàn tàu đi qua đường ngầm, trong đêm tối, người đàn ông đó cứ ngỡ bệnh cũ của mình tái phát lại, quá tuyệt vọng nên đã nhảy xuống tàu tự sát.

Câu 3: Một đôi nam nữ đang đi dạo bên hồ, cô bạn gái trượt chân ngã xuống sông, sau khi giãy giụa một lát, liền chìm nghỉm. Người con trai hoảng loạn lao xuống sông, nhưng không cứu được cô bạn gái. Mấy năm sau, người con trai quay lại chốn đau thương, nhìn thấy một ông già đang câu cá. Cậu phát hiện ra những con cá bị ông già câu lên đều rất sạch sẽ, bèn hỏi ông già, sao trên người những con cá không có rong rêu. Ông già trả lời: Con sông này chưa bao giờ có rong rêu. Cậu con trai nghe xong, không nói câu nào, bèn lao mình xuống sông tự vẫn. Tại sao?

Đáp án: Khi cậu con trai nhảy xuống sông cứu bạn gái, đã từng nắm vào một thứ giống như rong rêu, cậu đã thả tay ra. Sau đó, khi nghe xong câu trả lời của ông già, cậu mới biết, lúc đó, thứ cậu nắm được không phải là rong rêu mà là tóc của cô bạn gái.

Câu 4: Một người đàn ông đâm đầu xuống cát ở sa mạc, chết, bên cạnh là mấy chiếc va li hành lý. Trong tay nạn nhân cầm một nửa que diêm. Người này vì sao mà chết?

Đáp án: Chiếc máy bay người này ngồi xảy ra sự cố, tất cả mọi người cần phải nhảy dù để sống sót, nhưng lại phát hiện thiếu mất một cái dù. Thế là mọi người bốc thăm để quyết định sinh tử, người bốc vào nửa que diêm không có dù, chỉ có thể tự nhảy xuống. Kết quả nạn nhân bốc vào nửa que diêm.

Câu 5: Hai chị em gái tham gia đám tang của mẹ. Trong đám tang, cô em gái nhìn thấy một anh chàng rất đẹp trai, nên đã say mê. Đáng tiếc thay, sau khi đám tang kết thúc, anh chàng này cũng biến mất. Mấy hôm sau, cô em gái lấy dao đâm chết chị gái mình trong bếp. Tại sao?

Đáp án: Cô em gái đã phải lòng người con trái đó, khao khát được gặp lại anh ta. Nhưng cô biết, chỉ có thể gặp lại anh ta trong tang lễ, thế nên cô đã tự tạo ra một đám tang bằng cách kill chị mình

Câu 6: Trong đoàn xiếc có hai người lùn, một người bị mù. Một hôm, ông chủ đoàn xiếc nói với họ, đoàn xiếc chỉ cần một người lùn. Hai người lùn này đều vô cùng mong muốn giữ được công việc này để sinh sống. Kết quả, sáng sớm ngày hôm sau, người lùn mù đã tự sát trong phòng mình. Trong phòng có các đồ dùng bằng gỗ và đầy những mẩu gỗ thừa nằm dưới đất. Tại sao người lùn mù lại tự sát ?

Đáp án: Người lùn kia nhân lúc người lùn mù ngủ, đã lẻn vào phòng anh ta, cưa tất cả chân những đồ gỗ cho thấp xuống. Người lùn mù sau khi tỉnh dậy, phát hiện ra những thứ anh ta sờ thấy đều thấp xuống, cứ tưởng rằng sau một đêm mình đã cao lên, tuyệt vọng quá, đã tự sát.

Câu 7 (nghe ghê nhất): Có một người sống ở một căn nhà nhỏ trên đỉnh núi. Vào một đêm khuya, trời mưa như trút nước. Khi người đó đang ở trong căn phòng nhỏ, đột nhiên… Anh ta nghe thấy tiếng gõ cửa. Anh ta đẩy cửa ra nhìn… thì không thấy một người nào cả .Anh ta bèn đóng cửa lại, lên giường đi ngủ. Ai ngờ, mấy chục phút sau, tiếng gõ cửa thần bí lại một lần nữa vang lên. Người đó run rẩy mở cửa, nhưng vẫn không thấy ai, suốt cả một đêm, tiếng gõ cửa lặp đi lặp lại mấy lần liền, nhưng mỗi lần mở cửa đều không có một ai. Sáng sớm hôm sau, có người phát hiện ra ở chân núi có một thi thể mình đầy thương tích”. Câu hỏi là, người này làm sao mà chết ???

Đáp án: nạn nhân đến tìm người sống trong căn nhà trên đỉnh núi – chú ý, người này sống ở trên đỉnh núi. Sau khi gõ cửa, người đó mở cửa ra, người đến thăm đáng thương đó liền bị đẩy xuống. Anh chàng xui xẻo này vẫn không cam tâm, sau khi trèo lên lại bị đẩy xuống dưới, cứ lặp đi lặp lại, anh chàng xui xẻo này cuối cùng bị mất mạng.

Sưu tầm


Bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

 1. I’m not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

  https://bookmarkspot.win/story.php?title=watch-full-tv-shows-online#discuss

 2. I love it when people get together and share opinions. Great website, stick with it!

  https://www.cnet.com/profiles/c7tyali166/

 3. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

  https://bedandbreakfastshreveport.com/story.php?title=A-very-exciting-web-site-with-fantastic-posts!-n9f6c7p0

 4. Itís hard to come by experienced people about this subject, however, you sound like you know what youíre talking about! Thanks

  https://gpsites.stream/story.php?title=ayurvedic-massage-techniques#discuss

 5. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this post and the rest of the site is really good.

  https://gpsites.win/story.php?title=merits-of-a-burmese-care-strategy#discuss

 6. You need to take part in a contest for one of the finest websites on the net. I will recommend this blog!

  https://cameradb.review/wiki/Sports_Activities_Massage_Therapies_For_Health_And_Recovery

 7. I write usually as well as I profoundly enjoy your content. This awesome article has absolutely peaked my passion. I am going to book mark your online site as well as keep checking for fresh facts pertaining to once a week. I opted in for your RSS feed as well.

  https://eval.sta-doku.dnb.de/wiki/User:WinifredParamore

 8. There is definately a lot to find out about this issue. I love all of the points you made.

  https://www.repecho.com/author/clicksprout94/

 9. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to mention that I have truly loved surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing in your rss feed and I am hoping you write once more soon!

  http://ghtmadcxt.preview.infomaniak.website/index.php?title=Utilisateur:PrinceGalindo42

 10. Terrific post however , I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it!

  https://www.echopedia.org/index.php?title=User:TabithaPrevost2

 11. Your style is very unique compared to other folks I’ve read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this web site.

  http://80.82.64.206/index.php?qa=user&qa_1=curlerswamp7

 12. I have to thank you for the efforts you have put in penning this site. I am hoping to view the same high-grade blog posts by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now 😉

  http://p1spb.ru/user/mondaysquash1/

 13. Wonderful post! We are linking to this great content on our website. Keep up the great writing.

  https://www.gamespot.com/profile/casino3x0ksftq2/about-me/

 14. I seriously love your blog.. Excellent colors & theme. Did you develop this website yourself? Please reply back as Iím hoping to create my own website and want to know where you got this from or what the theme is called. Many thanks!

  https://www.daoduytu.edu.vn/forum/links.php?url=https://lessontoday.com/profile/mittenmemory93/activity/1093101/

 15. Wow, fantastic blog layout! How long have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The full look of your website is fantastic, as well as the content!!

  https://shorte.top/

 16. There is definately a great deal to learn about this issue. I love all of the points you made.

  http://www.bsaa.edu.ru/bitrix/rk.php?goto=https://diigo.com/0lp9gf

 17. After going over a number of the articles on your web site, I truly appreciate your technique of blogging. I saved as a favorite it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please visit my website as well and tell me what you think.

  http://sxd.dongnai.gov.vn/lists/hiscounter/dispform.aspx?id=1159397&ContentTypeID=0x01003AC3E9B31087484C90C650786A0B5952

 18. I really like reading through a post that can make people think. Also, thank you for permitting me to comment!

  https://imoodle.win/wiki/Lymphedema_Traction_Fluid_Management

 19. Wow, marvelous blog layout! How long have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The entire look of your web site is magnificent, let alone the content!!

  https://shorte.top/

 20. Right here is the perfect blog for anyone who hopes to find out about this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I actually will need toÖHaHa). You definitely put a new spin on a topic that’s been written about for many years. Excellent stuff, just wonderful!

  https://www.active-bookmarks.win/miley-cyrus-and-meogtwigeomjeung-10-surprising-things-they-have-in-common-25

 21. Pretty! This was an incredibly wonderful article. Thank you for providing these details.

  http://riyapola.com/user/profile/859217

 22. Speak helped me in so many ways. I was a victim of rape. I was raped by one of my Uncle’s who was living with my family for two years straight. Speak taught me to speak up. Let people know what happened to me. Speak taught me a lot, and I couldn’t imagine how my life would be now if I hadn’t read the book. It was a book I could relate to.This guy, Wesley, obviously doesn’t know what he’s talking about, I read his article, and whoever calls rape ‘soft pornography’ obviously doesn’t have a clue about what goes on in life in school, or outside of it. He doesn’t understand the context of the novel obviously, as it’s not about the rape scenes, it’s about dealing with them and choosing the person you become after it. How you deal with it, and that you shouldn’t let it hold you back. It teaches you to speak.I’d like to thank you, Laurie Halse Anderson for you taught me to stand up, and stand up is what I’ll do for you in this instance.

  https://batteyracing.tumblr.com/post/662399809209171968/hacks-for-cleaning-and-organizing-your-car

 23. Hi there! I just want to offer you a big thumbs up for the great info you have here on this post. I am returning to your web site for more soon.

  http://bbs.hk-taxi.com/uhome/link.php?url=http://www.divephotoguide.com/user/m6weynn979/

 24. I needed to thank you for this excellent read!! I absolutely loved every little bit of it. I’ve got you book-marked to check out new stuff you postÖ

  https://rallynovosti.ru/user/casino8x4bikrl343

 25. I wanted to thank you for this good read!! I certainly loved every bit of it. I have got you saved as a favorite to check out new stuff you postÖ

  https://blogfreely.net/massage2d5bvwkh211/img-src-i-ytimg-com-vi-bcmclejzkvo-hq2-jpg

 26. Everyone loves it whenever people get together and share ideas. Great site, keep it up!

  https://forumbernau.de/2018/10/29/genussreich-leben/

 27. Excellent article. I will be going through a few of these issues as well..

  http://184.almatybala.kz/user/casino2s6jxpwp484

 28. Hello there! This article couldnít be written much better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I’ll forward this post to him. Fairly certain he’ll have a great read. Many thanks for sharing!

  https://spinalhub.win/wiki/Buying_and_Developing_Casino_Land

 29. Can I simply just say what a relief to discover a person that actually knows what they’re talking about on the internet. You definitely realize how to bring an issue to light and make it important. A lot more people have to check this out and understand this side of your story. I was surprised you’re not more popular because you most certainly possess the gift.

  http://www.drhack.net/index.php?qa=user&qa_1=bankercinema2

 30. Pretty! This was an incredibly wonderful post. Many thanks for supplying this info.

  http://massage3shaneygki665.huicopper.com/the-most-pervasive-problems-in-daejeonchuljangmasaji

 31. You have made some decent points there. I checked on the net for more information about the issue and found most people will go along with your views on this website.

  https://hyderabad.india77.com/user/profile/1334823

 32. This site truly has all of the info I wanted concerning this subject and didnít know who to ask.

  http://www.lin8888.com/space-uid-710896.html

 33. I was extremely pleased to uncover this website. I wanted to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you saved as a favorite to check out new information on your web site.

  http://www.brijj.com/daegu-business-trip?wp=y

 34. Your style is unique compared to other people I’ve read stuff from. Thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just book mark this site.

  https://app.box.com/s/w7up7wlh9d9oocx3ytyartza1y24khzs

 35. Everything is very open with a very clear clarification of the challenges. It was definitely informative. Your website is extremely helpful. Thanks for sharing!

  http://massage9arnhedtblh.cavandoragh.org/15-best-daejeon-chuljang-anma-bloggers-you-need-to-follow

 36. The very next time I read a blog, I hope that it does not fail me just as much as this one. After all, Yes, it was my choice to read through, nonetheless I truly thought you would have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you can fix if you were not too busy looking for attention.

  https://www.xn--jt2bx2x9um.com/gimhae

 37. An outstanding share! I have just forwarded this onto a co-worker who has been doing a little research on this. And he in fact bought me lunch because I stumbled upon it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this topic here on your blog.

  https://www.busan-massage.com/chang-won

 38. You’re so interesting! I don’t believe I’ve read something like this before. So nice to discover someone with original thoughts on this issue. Really.. thank you for starting this up. This web site is something that is needed on the web, someone with some originality!

  http://forum.umbandaeucurto.com/index.php?qa=user&qa_1=womenmen52

 39. This site was… how do I say it? Relevant!! Finally I’ve found something which helped me. Appreciate it!

  https://www.active-bookmarks.win/5-tools-everyone-in-the-daejeon-chuljang-anma-industry-should-be-using

 40. Good day! I could have sworn Iíve been to this web site before but after looking at a few of the posts I realized itís new to me. Anyways, Iím definitely happy I found it and Iíll be book-marking it and checking back frequently!

  https://www.xn--jt2bx2x9um.com/gimhae

 41. Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon everyday. It’s always exciting to read through content from other writers and use something from their sites.

  https://www.goodreads.com/user/show/139810374-daly

 42. Spot on with this write-up, I absolutely think this web site needs a lot more attention. Iíll probably be back again to read through more, thanks for the advice!

  https://musescore.com/user/39935417

 43. I used to be able to find good info from your content.

  http://sasitlinsky-shop.com/user/casino0s5dokkp916

 44. Itís difficult to find knowledgeable people about this topic, but you sound like you know what youíre talking about! Thanks

  https://mozillabd.science/wiki/A_Prenatal_Massage_May_Help_Mother

 45. Aw, this was a very nice post. Taking a few minutes and actual effort to create a top notch articleÖ but what can I sayÖ I procrastinate a whole lot and don’t manage to get anything done.

  http://anma1kylervirv257.theglensecret.com/15-up-and-coming-cheon-anchuljang-anma-bloggers-you-need-to-watch

 46. This page certainly has all the info I needed concerning this subject and didnít know who to ask.

  http://zahlamino.ru/user/casino5i6bxcme855

 47. Hi, I do think your site could possibly be having web browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine however, if opening in I.E., it has some overlapping issues. I simply wanted to give you a quick heads up! Apart from that, great site!

  https://postheaven.net/spacehate16/what-is-aromatherapy-massage-therapy

 48. Very good article. I’m experiencing some of these issues as well..

  https://haeundaegoguryeo.creatorlink.net/

 49. This is a topic which is near to my heart… Cheers! Exactly where are your contact details though?

  https://bbs.now.qq.com/home.php?mod=space&uid=1130413

 50. There is definately a lot to find out about this topic. I love all of the points you have made.

  http://news.tochka.net/tochkaliked/?url=https://passmassage.com/daejeon/

 51. You have made some good points there. I checked on the web for more info about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

  http://prayercaresharenetwork.com/members/baccarat9windowbox69/activity/328249/

 52. You have made some good points there. I checked on the web for more information about the issue and found most people will go along with your views on this website.

  http://anma7chancezdhv377.wpsuo.com/how-to-explain-chuljangmasaji-to-your-boss

 53. I used to be able to find good info from your content.

  https://pbase.com/topics/spacekitten38/warm_stone_massage_alterna

 54. A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you ought to publish more about this subject, it might not be a taboo matter but typically people don’t talk about such topics. To the next! Many thanks!!

  http://orjinalkutu.com/user/earthdinghy71/

 55. After exploring a few of the blog articles on your website, I seriously like your technique of writing a blog. I saved it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please check out my web site too and tell me what you think.

  https://www.openstreetmap.org/user/Godwin20Leach

 56. Pretty! This has been a really wonderful post. Many thanks for supplying these details.

  https://writeablog.net/orangeoyster0/baccarat-is-your-house-edge

 57. That is a good tip particularly to those new to the blogosphere. Simple but very precise informationÖ Thank you for sharing this one. A must read article!

  http://anma5sethkigp108.bearsfanteamshop.com/what-freud-can-teach-us-about-chuljang-anma

 58. You ought to be a part of a contest for one of the most useful sites on the internet. I will recommend this web site!

  http://bbs.ffsky.com/home.php?mod=space&uid=6717318

 59. You have made some good points there. I checked on the internet to find out more about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

  https://blogfreely.net/pigmatch8/how-to-play-poker-in-a-casino

 60. Hello there! This article couldnít be written any better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I will send this post to him. Pretty sure he will have a great read. I appreciate you for sharing!

  http://newsocialbooks.com/story.php?title=sports-massage-for-better-performance-and-health#discuss

 61. This is a topic which is close to my heart… Cheers! Where are your contact details though?

  https://canvas.instructure.com/eportfolios/163179/Home/What_to_Expect_at_a_Casino

 62. Iím amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog thatís both educative and engaging, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The problem is something which too few folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I found this during my hunt for something relating to this.

  https://www.file-upload.com/3p50l5wpgnrk

 63. Aw, this was an incredibly good post. Finding the time and actual effort to create a top notch articleÖ but what can I sayÖ I put things off a lot and don’t manage to get anything done.

  http://pandora.nla.gov.au/external.html?link=https://womenhockey35.doodlekit.com/blog/entry/15444860/care-aids-are-experts-whove-specialized-at-shiatsu

 64. An outstanding share! I have just forwarded this onto a friend who had been doing a little research on this. And he actually bought me breakfast due to the fact that I stumbled upon it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this topic here on your internet site.

  http://pixelscholars.org/engl202-022/members/anma6lycrachive1/activity/935183/

 65. A fascinating discussion is worth comment. I do think that you ought to publish more about this subject, it might not be a taboo subject but typically people don’t talk about such subjects. To the next! All the best!!

  https://www.apu-bookmarks.win/where-will-gangnamchuljang-anma-be-1-year-from-now-1

 66. Good info. Lucky me I recently found your site by chance (stumbleupon). I have saved it for later!

  http://ref.gamer.com.tw/redir.php?url=https://anmajohnathanjpet.bloggersdelight.dk/2021/08/08/gwangjuculjang-a-simple-definition/

 67. Everyone loves it when individuals get together and share ideas. Great site, keep it up!

  http://bitcoinmoney.ru/user/angerlake1/

 68. Itís nearly impossible to find well-informed people on this subject, however, you seem like you know what youíre talking about! Thanks

  http://67.shymkent-mektebi.kz/user/y9oplbf018

 69. Hello! I could have sworn Iíve been to this site before but after browsing through some of the articles I realized itís new to me. Anyways, Iím certainly happy I stumbled upon it and Iíll be book-marking it and checking back regularly!

  http://matroska.net/user/profile/130872

 70. There is definately a great deal to know about this subject. I like all the points you have made.

  https://postheaven.net/pandaroof71/the-dangers-and-hazards-of-onlinegambling

 71. Hello, There’s no doubt that your web site could possibly be having web browser compatibility issues. Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks fine however when opening in IE, it has some overlapping issues. I simply wanted to give you a quick heads up! Besides that, excellent blog!

  http://xurl.es/oom4l

 72. Hello there, I do think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine however, if opening in IE, it’s got some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Aside from that, fantastic site!

  https://zenwriting.net/gambling9virgolisa0/tips-on-finding-good-sic-bo-online-casinos

 73. I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this website. I am hoping to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own website now 😉

  https://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/show_user.php?userid=1662635

 74. I wanted to thank you for this good read!! I absolutely loved every little bit of it. I have you bookmarked to check out new things you postÖ

  https://casino1frogshadow84.over-blog.com/2021/08/what-exactly-are-the-signals-of-gambling-marijuana.html

 75. Can I simply just say what a relief to discover someone who genuinely understands what they are talking about online. You certainly understand how to bring a problem to light and make it important. More and more people ought to look at this and understand this side of your story. I was surprised you are not more popular since you definitely have the gift.

  http://polyinform.com.ua/user/casino2d5njyle207

 76. Blogs of this nature are the type I love bookmarking and also visiting on a regular basis.

  http://www.answerpail.com/index.php?qa=user&qa_1=spainweed3

 77. I couldnít resist commenting. Very well written!

  http://www.ixawiki.com/link.php?url=https://www.mathworks.com/matlabcentral/profile/authors/23394872

 78. A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you need to write more about this issue, it might not be a taboo subject but usually people don’t speak about these issues. To the next! Cheers!!

  http://www.cplusplus.com/user/casino3w2eikgh079

 79. You have made some good points there. I checked on the internet for more info about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

  http://3-taraz.balabaqshasy.kz/user/casino1i5dqzkm874

 80. I have to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I really hope to see the same high-grade blog posts by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal site now 😉

  http://kosmetologij.ru/user/casino5f5oedve308

 81. Good post! We are linking to this great content on our site. Keep up the good writing.

  http://www.ggevaluations.com/forum/member.php?action=profile&uid=32625

 82. Good day! I could have sworn Iíve visited your blog before but after going through many of the posts I realized itís new to me. Nonetheless, Iím certainly happy I came across it and Iíll be bookmarking it and checking back often!

  http://gamesjp.com/jump.php?url=https://gambling6waylonozbd275.wordpress.com/2021/07/14/a-step-by-step-guide-to-먹튀검증/

 83. I enjoy reading a post that can make people think. Also, thank you for allowing me to comment!

  http://ezproxy.cityu.edu.hk/login?url=https://anma1traviszime741.tumblr.com/post/657877756666855424/10-secrets-about-EC9DB8ECB29CECB69CEC9EA5EBA788EC82ACECA780-you-can-learn-from-tv

 84. Aw, this was a really nice post. Spending some time and actual effort to generate a really good articleÖ but what can I sayÖ I put things off a lot and don’t seem to get nearly anything done.

  http://proshivki-portal.ru/user/m6wxqoh910

 85. Iím amazed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog thatís both equally educative and interesting, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is something which too few men and women are speaking intelligently about. Now i’m very happy I found this during my hunt for something relating to this.

  http://board.rogue-war.de/member.php?action=profile&uid=166108

 86. Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. It’s always helpful to read content from other authors and use a little something from other websites.

  https://www.anma-go.com/changwon

 87. Greetings! Very useful advice in this particular article! It is the little changes that make the most significant changes. Thanks for sharing!

  https://icejumbo62.bladejournal.com/post/2021/04/11/Is-Gambling-Really-Gambling

 88. Oh my goodness! Amazing article dude! Thanks, However I am having issues with your RSS. I donít understand why I cannot subscribe to it. Is there anybody else having identical RSS problems? Anyone who knows the answer can you kindly respond? Thanks!!

  https://www.openlearning.com/u/breathtrail71/blog/AquaticBodyworkByronKatie

 89. is chloroquine an antibiotic https://chloroquineorigin.com/# hydroxychloroquine sulfate 200 mg tab

 90. hello!,I like your writing very so much! percentage we keep up a correspondence extra about your post on AOL? I need a specialist in this area to solve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to see you.

  https://www.blogexpander.com/tag/online-marketing/page/2/

 91. I truly love your website.. Very nice colors & theme. Did you build this amazing site yourself? Please reply back as Iím hoping to create my own blog and would love to know where you got this from or what the theme is named. Thanks!

  https://changwon-massage.com/

 92. Good site you’ve got here.. Itís hard to find high quality writing like yours these days. I really appreciate people like you! Take care!!

  https://pbase.com/topics/waycancer6/canadian_gambling_law_how

 93. Your style is unique in comparison to other folks I’ve read stuff from. Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this page.

  http://pixelscholars.org/engl202-022/members/casino4faucetdad23/activity/1066287/

 94. I needed to thank you for this excellent read!! I definitely enjoyed every bit of it. I have you bookmarked to look at new stuff you postÖ

  http://www.jtzys.cn/home.php?mod=space&uid=374736

 95. The next time I read a blog, I hope that it doesn’t fail me just as much as this one. After all, I know it was my choice to read through, but I genuinely believed you would probably have something interesting to say. All I hear is a bunch of crying about something that you could possibly fix if you weren’t too busy searching for attention.

  https://changwon-massage.com/

 96. I blog often and I genuinely thank you for your content. This article has really peaked my interest. I will take a note of your site and keep checking for new details about once a week. I subscribed to your RSS feed too.

  https://postheaven.net/ratorgan0/new-jersey-casino-revenue-grows-quickest-in-post-able-era

 97. Right here is the perfect web site for anyone who really wants to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I really would want toÖHaHa). You definitely put a new spin on a topic which has been discussed for years. Excellent stuff, just great!

  https://www.anma-go.com/busan

 98. Right here is the perfect site for anyone who wishes to understand this topic. You realize a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally will need toÖHaHa). You certainly put a new spin on a topic that has been written about for ages. Excellent stuff, just great!

  https://chessdatabase.science/wiki/Benefits_of_Thai_Massage_Part_3

 99. Pretty! This was an incredibly wonderful post. Many thanks for providing this info.

  https://writeablog.net/sleddance80/how-reflexology-may-reduce-stress-stress-and-tension

 100. Hi there! I simply would like to give you a big thumbs up for the great info you have here on this post. I am returning to your website for more soon.

  https://yogicentral.science/wiki/Fan_Tan

 101. Excellent blog you have got here.. Itís difficult to find good quality writing like yours these days. I seriously appreciate individuals like you! Take care!!

  http://www.biagiodanielloflash.com/home/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=680379

 102. Hi, I do think this is an excellent web site. I stumbledupon it 😉 I am going to revisit once again since I bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help others.

  https://pastebin.fun/y10lhhfybk

 103. There is certainly a great deal to find out about this subject. I like all of the points you made.

  http://www.quickregister.info/classifieds/user/profile/564139

 104. Your style is unique compared to other folks I’ve read stuff from. Thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just bookmark this blog.

  https://bbs.now.qq.com/home.php?mod=space&uid=1124571

 105. Everything is very open with a very clear explanation of the challenges. It was definitely informative. Your site is very helpful. Many thanks for sharing!

  https://squareblogs.net/gambling5targetjacket8/caring-for-your-pai-cow

 106. I blog often and I really appreciate your content. The article has really peaked my interest. I’m going to bookmark your blog and keep checking for new information about once per week. I opted in for your Feed as well.

  http://www.sicipiscine.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1549617

 107. What i do not understood is if truth be told how you’re no longer actually much more neatly-appreciated than you may be right now. You are so intelligent. You understand thus considerably in terms of this matter, made me for my part believe it from so many various angles. Its like women and men aren’t involved except it¦s one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. All the time maintain it up!

  https://youtu.be/3s7eaFj6XxE

 108. Hello! I just want to offer you a huge thumbs up for the great info you have right here on this post. I’ll be returning to your web site for more soon.

  https://www.openlearning.com/u/brokerappeal5/blog/WhatSAReflexologyCourse

 109. Right here is the perfect site for anybody who really wants to find out about this topic. You know a whole lot its almost tough to argue with you (not that I really would want toÖHaHa). You certainly put a new spin on a topic that has been discussed for ages. Great stuff, just great!

  http://schmelkes.com/wiki/index.php?title=Medi_Cal_Therapeutic_Massage_

 110. You’re so awesome! I don’t suppose I’ve read a single thing like this before. So wonderful to find someone with a few original thoughts on this subject matter. Seriously.. many thanks for starting this up. This web site is one thing that is required on the internet, someone with a bit of originality!

  http://re61g.ru/user/cavegoat42/

 111. I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this blog. I am hoping to view the same high-grade content from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal blog now 😉

  https://lookbook.nu/user/9316362-Rodgers

 112. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a friend who had been doing a little homework on this. And he in fact ordered me breakfast simply because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to discuss this issue here on your website.

  http://doctorappeal4.bravesites.com/entries/general/how-to-give-a-shiatsu-massage

 113. After looking over a handful of the articles on your site, I really like your technique of blogging. I saved as a favorite it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Take a look at my web site too and tell me your opinion.

  https://ccm.net/profile/user/judgenurse92

 114. I love it whenever people come together and share views. Great blog, stick with it!

  http://bitcoinmoney.ru/user/scentplow33/

 115. This website certainly has all of the information and facts I needed concerning this subject and didnít know who to ask.

  https://www.inventables.com/users/kirbytyler5907

 116. You have made some good points there. I checked on the internet to find out more about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

  https://cults3d.com/fr/utilisateurs/doorcreek56

 117. Everything is very open with a really clear clarification of the issues. It was really informative. Your site is useful. Thanks for sharing!

  https://www.worshiptraining.com/members/gambling8sampangas39/activity/607019/

 118. Everything is very open with a really clear description of the challenges. It was definitely informative. Your site is extremely helpful. Many thanks for sharing!

  https://historydb.date/wiki/Why_Can_People_Win_in_a_Brand_New_Casino_When_Their_Property_Edge_Is_Less

 119. Giầy Thể Thao, Thời Trang Và Năng Động Thể Thao Chủ Yếu Hãng Peak Sportjustice league crisis on two earths vietsubLần thứ nhất ra đôi mắt thì giầy Jordan 1 có màu sắc đỏ, Trắng và đen phối với nhau. Với upper mỏng manh nhẹ và đế bền hơn cùng bộ đệm lấy thẳng từ Crazylight Boost 2016, trong hoàn cảnh tạm thời Rose 8 cũng cực kỳ xứng đáng nhằm demo.

  https://chiefscreolecafe.com/detail/link-sopcast-mu-vs-barca-18755.html

 120. When I originally left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment. There has to be an easy method you can remove me from that service? Cheers!

  https://pastebin.pl/view/57d8b005

 121. This web site definitely has all the info I needed concerning this subject and didnít know who to ask.

  https://kangnamanma.creatorlink.net/

 122. You have made some good points there. I looked on the web for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

  https://bracepan98.bravejournal.net/post/2021/06/07/The-Health-Advantages-Of-Massage

 123. That is a great tip particularly to those fresh to the blogosphere. Simple but very precise infoÖ Appreciate your sharing this one. A must read post!

  http://abroadsanjal.com/index.php?qa=user&qa_1=streeteffect42

 124. Good info. Lucky me I came across your site by accident (stumbleupon). I have saved as a favorite for later!

  https://opensourcebridge.science/wiki/A_Simple_Poker_Technique_for_you_to_Get_Hands_at_Poker

 125. Hello! I could have sworn Iíve been to this website before but after looking at some of the articles I realized itís new to me. Anyways, Iím certainly pleased I discovered it and Iíll be bookmarking it and checking back often!

  https://clinfowiki.win/wiki/Post:Chuckaluck

 126. Everyone loves it when people get together and share thoughts. Great blog, continue the good work!

  https://anotepad.com/notes/g6tqbi3y

 127. An impressive share! I have just forwarded this onto a co-worker who was conducting a little homework on this. And he actually bought me lunch because I stumbled upon it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending time to discuss this subject here on your website.

  http://www.yantakao.ac.th/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6503862

 128. Aw, this was an extremely good post. Taking the time and actual effort to create a really good articleÖ but what can I sayÖ I put things off a whole lot and don’t manage to get anything done.

  https://funsilo.date/wiki/Dealing_with_the_Addiction_to_Slots

 129. This is the perfect site for everyone who wants to find out about this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I actually will need toÖHaHa). You definitely put a brand new spin on a topic that’s been written about for decades. Wonderful stuff, just wonderful!

  https://edukite.org/members/trailbeast60/activity/1309901/

 130. Hello there! I could have sworn Iíve been to this blog before but after looking at many of the posts I realized itís new to me. Anyways, Iím definitely pleased I came across it and Iíll be bookmarking it and checking back frequently!

  https://www.openlearning.com/u/jawdugout51/blog/BioMechanicalStimulationAsAnAlternativeMedicineApproach

 131. You’ve made some really good points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this website.

  https://manchesterclopedia.win/wiki/Taking_part_in_Round_Craps_Using_this_Possibilities_Card

 132. The next time I read a blog, I hope that it does not fail me just as much as this one. After all, I know it was my choice to read through, nonetheless I really believed you’d have something interesting to say. All I hear is a bunch of crying about something you can fix if you weren’t too busy seeking attention.

  https://gitlab.pagedmedia.org/marblefemale09

 133. Hi, I do believe this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I will come back yet again since I book marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help others.

  http://foxilla.ch/index.php?qa=user&qa_1=stormskate3

 134. I need to to thank you for this wonderful read!! I definitely loved every little bit of it. I have got you book-marked to look at new stuff you postÖ

  https://spinalhub.win/wiki/Play_Casino_Hold_Em_and_Win

 135. Greetings, I do believe your site could be having browser compatibility issues. Whenever I look at your website in Safari, it looks fine however, when opening in IE, it has some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Aside from that, excellent website!

  https://ug-plast.ru/forum/index.php?action=profile;area=forumprofile;u=1378123

 136. Itís hard to find experienced people in this particular subject, however, you seem like you know what youíre talking about! Thanks

  https://serverfault.com/users/729980