Hồ sơ số 25: Jack II


Case File #25 Jack II


—————————————-

Hồ sơ: 032-332

Ngày: 08/02/1991

Địa điểm: William’s Bend, Massachusetts

Entity: Jack

Với mục tiêu săn đuổi thực thể có tên Jack, Agent (Đặc vụ) Hoffer được cử đi theo dấu hắn. Agent Hoffer đã thu thập được các thông tin sau, cho thấy những chi tiết rõ hơn về hoạt động của Jack.

Vào đầu năm 1991, có một sự cố xảy ra tại một quán ăn ven đường cao tốc, theo đó một nhóm người đã tham gia vào một cuộc ẩu đả với entity có tên Jack. Agent Hoffer đã nhanh chóng xuất hiện tại hiện trường, dưới vỏ bọc là một nhân viên FBI, và phỏng vấn một trong những người đã chứng kiến sự việc.

Dưới đây là tường trình của người đàn ông đó.

Người đàn ông: Trước khi tôi vào quán, hắn ta đã ngồi ở đó rồi. Khi đó tôi không chú ý lắm, nhưng tôi không nhớ hắn ta có cử động gì nhiều, chỉ ngồi trong góc tường nhấm nháp đồ uống của hắn, bất kể thứ đó có là gì đi nữa. Thực ra, lúc đấy tôi đã để ý là hắn rất cố gắng để giữ cho khuôn mặt mình luôn bị che phủ bởi chiếc mũ trùm đầu. Điều đó khiến hắn ta có vẻ nham hiểm thế nào ấy. Nhưng hôm đó là một ngày tháng Hai giá lạnh, nên tôi tự nhủ rằng đó chỉ là một người bình thường muốn giữ ấm, và tôi bắt đầu thưởng thức đồ ăn của mình.

Mọi thứ vẫn khá yên tĩnh cho đến khi một nhóm biker tấp vào quán. Các băng nhóm lượn lờ ở khu vực này thường rất hung hãn vào mùa lạnh, nên nhóm đó khá là hùng hổ và ầm ĩ khi bước vào. Tôi đoán chỗ ngồi ở góc tường kia chính là địa điểm tụ tập ưa thích của chúng, bởi vì chúng có vẻ khó chịu khi hắn đang ngồi ở đó. Nhưng tôi không nghĩ là chúng có nói gì với hắn ta; thay vào đó chúng chỉ ngồi xuống ở bàn bên cạnh chỗ hắn đang ngồi.

Tóm lại là bốn người bọn chúng ngồi tại đó, 2 nam và 2 nữ, và anh có thể nhận thấy là sắp có chuyện lớn xảy ra rồi đây. Hai gã đàn ông trong nhóm liên tục liếc xéo và nhìn chằm chằm vào hắn ta. Một người trong số các nữ bồi bàn thậm chí còn lại gần và cảnh báo cho hắn, nhưng hắn chỉ bảo cô ấy ra chỗ khác.

“Uhm, cậu đã được cảnh báo rồi nhé. Từ giờ có bị làm sao thì chính là do cậu tự chuốc lấy thôi.”

Đó là những gì tôi đã nghĩ. Tại thời điểm này rất nhiều người đang chờ xem chuyện gì sẽ xảy ra tiếp theo. Chúng tôi biết là chúng tôi sắp được xem anh chàng kia bị nện cho tơi bời. Ý tôi là, tất nhiên tôi sẽ gọi cảnh sát sau khi sự việc kết thúc, nhưng anh không thể nào bỏ qua cơ hội mục kích một cuộc ẩu đả miễn phí như vậy được.

Những gì xảy ra tiếp theo thật… không thể tin được. Sau một hồi lên tiếng bảo kẻ đội mũ trùm đầu đứng dậy mà không được, ba người trong nhóm biker đứng lên và bước đến bên cạnh bàn của hắn ta. Một trong hai cô gái vẫn ngồi nguyên tại bàn. Một tên biker lôi ra một con dao bấm và nói điều gì đó với kẻ đội mũ trùm đầu. Tôi không nghe được tên ấy nói gì nhưng việc tên đội mũ trùm đầu cứ phớt lờ hắn ta đi làm hắn vô cùng tức giận và đấm thật mạnh xuống mặt bàn.

Kẻ đội mũ trùm đầu đột nhiên bật dậy và tóm lấy cổ họng tên biker. Khuôn mặt hắn ta hoàn toàn vô cảm. Một tên biker khác cũng rút dao ra. Nhưng không phải là một con dao bấm, nó trông giống một bowie knife (dao chiến dài, có hai lưỡi ở mũi dao) hơn. Tên đó lấy con dao ra và cắm sâu vào tay của kẻ đội mũ trùm đầu. Cú đó thật hiểm nhưng tên đội mũ trùm thậm chí còn chẳng phản ứng gì. Tôi thấy hắn ta từ từ quay đầu về phía tên biker vừa mới đâm hắn ta, và những gì xảy ra tiếp theo thật… kinh dị. Đến tôi còn thấy hãi, dù tôi thậm chí còn không trực tiếp can dự vào cuộc ẩu đả đó. Với một chút nỗ lực, hắn tóm chặt tên biker đang bị hắn ta bóp cổ và cắm mặt của tên đó xuống con dao bấm nằm trên mặt bàn. Tên biker đó chết tươi ngay lập tức. Tôi xin lỗi, tôi nói hơi quá, nhưng thực sự thì chuyện đó hết sức điên rồ. Tôi nhìn cơ thể của tên đó đổ xuống sàn nhà, và con dao thì cắm xuyên qua con mắt của hắn. Một cô gái trong nhóm biker thét lên một tiếng hét chói tai, và chuyện trở nên mất kiểm soát từ đó.

Ngay sau khi có đổ máu, tên đội mũ trùm đầu thay đổi. Tôi không biết làm thế nào để mô tả cho đúng, nhưng trước đó hắn ta hành động rất dứt khoát và chính xác đúng không? Kiểu như, một anh hùng phim hành động hoặc điều gì đó tương tự ấy? Nhưng sau khi tên biker kia gục xuống đất, hắn ta có vẻ… kì quái và co giật thì phải? Hắn trông như thể một con rối dở tệ, như thể người giật dây chẳng còn quan tâm tới màn diễn nữa. Chết tiệt, tôi cũng không chắc đâu. Chỉ là với tôi thì nó có vẻ như vậy. Dù gì thì, hắn ta không để phí chút thời gian nào mà hướng sự chú ý vào tên biker kia, lúc này đang sợ vãi ra. Tên đó cố gắng bỏ chạy, nhưng kẻ đội mũ trùm đầu chỉ việc vặn người theo hướng đó và tóm cổ, quăng mình tên đó xuống đất. Hắn ta chọc cả hai ngón tay cái vào mắt của tên biker kia. Hắn ta bị ám ảnh với những con mắt, đúng không? (Cười một cách lo lắng) Dù sao, đó là lúc mà chuyện trở nên điên rồ hết sức, hắn xé toạc đầu tên biker kia ra làm đôi. Kiểu như, hộp sọ của tên đó bị toác làm đôi chỉ vì hắn kéo về hai hướng đối lập. Chẳng phải chuyện đó là bất khả thi sao? Hắn ta khỏe tới mức quái quỷ nào vậy?

Tại thời điểm này tất cả mọi người chỉ đứng đó và nhìn chằm chằm. Cô gái ngồi ở bàn phía sau tên đội mũ trùm đầu khóc lóc thảm thiết, còn người còn lại thì trông hoàn toàn khiếp đảm. Ý tôi là, chỉ trong khoảng một giây thôi. Tên đội mũ trùm đầu ngay lập tức rút con dao đang cắm ở tay mình ra và đâm vào bụng của người phụ nữ đó. Thật quá tàn bạo, hắn ta nhấc cô gái lên khỏi mặt đất bằng con dao đó, và tôi nhìn cơ thể cô ta từ từ trượt xuống dọc theo lưỡi dao. Wow.

Được rồi, và đây là lúc mà mọi chuyện trở nên thực sự điên rồ. Khuôn mặt của hắn, kiểu như, bị bung tróc ra ấy? Và cái phần thịt trông như thể một con đỉa vươn ra , chui vào vết thương của cô gái đó và bắt đầu… co giật? Tôi biết anh nghĩ có thể tôi nói dối, nhưng tôi không đùa đâu, chuyện đó là thật. Việc đó khiến mọi người trong quán ra tay can thiệp. Một vài người to con xông vào và cố gắng ngăn hắn lại, nhưng hắn chỉ ném họ vào tường như thể họ chẳng là gì. Trong khi đó, hắn ta lấy được… một cái gì đó trong cơ thể người phụ nữ, bất kể cái đó có là gì, và quá trình đó phát ra cái tiếng xì xụp kinh tởm còn cơ thể hắn thì uốn éo như thể một con rối phát điên. Chúa ơi, da của cô ấy bị kéo dãn ra quái đản vô cùng khi cái thứ đó luồn lách, di chuyển bên dưới.

Và rồi đột nhiên chuyện đó kết thúc. Cái thứ đó rút lại vào trong khuôn mặt của hắn, cả hắn và người phụ nữ ngã ra đất trong khoảng một giây, với hắn thở dốc còn cô gái… chết. Tên khốn đó đứng dậy và bắt đầu cười lớn. Hệt như tiếng cười của những tên điên, và rồi hắn ta bắt đầu bước ra phía cửa. Nhưng khi đi ngang qua bàn nơi cô gái cuối cùng trong nhóm biker ngồi ở đó, hắn tóm lấy một chiếc cốc, dùng cạnh bàn đập vỡ nó và rồi đâm thẳng vào mặt cô ta. Tên khốn thù dai đó. Tôi không biết chuyện gì diễn ra sau đó nữa. Hắn ta bước ra ngoài và những người còn lại trong quán chỉ nhìn thôi. Tôi đã không can thiệp. Thật đấy, các anh định làm gì với một thứ như thế… bất kể hắn có là gì đi nữa?

Cuộc phỏng vấn kết thúc.

Agent Hoffer đã tiến hành theo dấu tất cả các vụ bạo lực diễn ra trong khu vực xung quanh William’s Bend.

Chỉ có một vụ thu hút sự quan tâm của Agent Hoffer trong cuộc điều tra của anh ta. Một vụ sát hại kì lạ mà toàn bộ các nạn nhân đều là phụ nữ, xảy ra trong một ngôi nhà nông thôn ngoài rìa thị trấn. Agent Hoffer báo cáo rằng anh ta muốn hành động dựa theo mối quan tâm của Jack đối với phụ nữ và quyết định tập trung nỗ lực của mình vào vụ giết người.

Dưới đây là đánh giá cá nhân và báo cáo hiện trường vụ án của Agent Hoffer.

Chính quyền địa phương không hề tra hỏi vai trò của tôi trong FBI và quyền điều tra hiện trường vụ án đạt được dễ dàng. Còn về vụ giết người, thì có cả thảy ba xác chết.

Cả ba người phụ nữ đều có những vết thương thường thấy trong tất cả các vụ giết người của Jack: bị cắt ở phần thân trên, thịt bị rách, và một số cơ quan trong cơ thể hoàn toàn biến mất.

Đầu mối duy nhất tôi có để lần theo là một tin nhắn ở máy trả lời tự động gọi đến từ gia đình của các nạn nhân ở Texas. Vì một lý do nào đó, Jack thích nhắm vào gia đình các nạn nhân, nên có cơ sở vững chắc để nói rằng Texas sẽ là điểm dừng chân tiếp theo của tôi.

Báo cáo của Agent Hoffer kết thúc ở đây.

Tình trạng hồ sơ: Tạm dừng.

—————————————-

Vậy đấy, có thêm chuyện về Jack và Hoffer rồi. Thật tốt khi thấy một số thứ không bao giờ thay đổi. Tôi không có nhiều điều gì để nói, ngoại trừ lý do mà tôi chia sẻ Hồ sơ này trước là bởi nó khá ngắn. Tôi vẫn đang hoàn thiện một hồ sơ dài hơn và các bạn có thể trông đợi nhiều hơn nữa từ tôi trong thời gian tới. Trong lúc chờ thì bảo trọng nhé NoSleep.

-Secrets

************************************

Tên dịch giả: Binzo VNS

Nguồn: reddit


Bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

 1. https://techdirt.stream/story.php?title=gambling-how-the-net-gives-gamers-a-brand-new-supply-of-information#discuss

 2. Pretty! This was a really wonderful post. Thanks for providing these details.

  http://actorpin9.booklikes.com/post/3904926/wonderful-massages-for-lymphedema

 3. Good post. I’m facing a few of these issues as well..

  http://letusbookmark.com/story8930114/how-much-if-you-purchase-casino-poker

 4. Greetings! Very useful advice within this post! It is the little changes that will make the most significant changes. Thanks for sharing!

  https://www.busan-massage.com/busan

 5. Greetings! Very helpful advice in this particular post! It’s the little changes that make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

  https://haeundaegoguryeo.creatorlink.net/

 6. This is a topic that is near to my heart… Best wishes! Where are your contact details though?

  http://www.joi3.com/go.php?url=http://bibimassage.com

 7. http://kartstop.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.fairporn.net/

  http://theoscene.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.fairporn.net/

 8. Howdy! This post couldn챠t be written much better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I am going to send this post to him. Fairly certain he will have a great read. Thank you for sharing!

  https://italentos.win/wiki/Obtain_a_Body_Massage_to_Improve_Your_Health

 9. Good article. I’m experiencing a few of these issues as well..

  http://www.brigantesrl.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2398227

 10. I need to to thank you for this very good read!! I absolutely loved every bit of it. I have you bookmarked to look at new things you post횜

  https://tech4.live/user/e8rwhzs794

 11. A fascinating discussion is worth comment. I think that you ought to publish more about this topic, it might not be a taboo subject but usually folks don’t speak about these issues. To the next! Best wishes!!

  http://adipositas-verzeichnis.de/user/profile/127782

 12. Excellent post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing.

  http://sergiubaluta.com/site/redirect.php?url=https://heetmassage.com/gwangju/

 13. Everything is very open with a really clear clarification of the issues. It was truly informative. Your website is very useful. Thank you for sharing!

  https://cookiemassage.com/jeonjuchuljangmassage/

 14. I love reading a post that will make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!

  http://fcsamgurali.ge/user/v7veufl654

 15. Your style is really unique compared to other folks I have read stuff from. I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this page.

  http://d95323hy.beget.tech/user/s1rxbuy235

 16. Spot on with this write-up, I truly feel this website needs much more attention. Iíll probably be returning to see more, thanks for the information!

  http://www.booknewposting.com/user/profile/304518

 17. Howdy! This article couldnít be written much better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I am going to send this information to him. Fairly certain he’ll have a great read. Thank you for sharing!

  https://www.argfx1.com/user/n9bbgqx532

 18. I blog frequently and I genuinely appreciate your content. Your article has truly peaked my interest. I will book mark your blog and keep checking for new information about once per week. I opted in for your Feed as well.

  http://avhosting.us/nowshoplocal/members/feettomato57/activity/314431/

 19. What are good blog posts for a writer who wants to start a blog that even non-readers might want to visit?

  https://www.linkedin.com/in/kmkowalsky/

 20. Good day! I could have sworn Iíve visited this website before but after looking at many of the posts I realized itís new to me. Anyhow, Iím certainly pleased I discovered it and Iíll be bookmarking it and checking back frequently!

  https://penzu.com/p/ba8ab21e

 21. http://wellcomp.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=aulaporn.com/best-premium-porn-sites

  http://mitral102.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=aulaporn.com/best-premium-porn-sites

 22. This excellent website truly has all the info I needed about this subject and didnít know who to ask.

  http://property-d.com/redir.php?url=https://penzu.com/p/a84ec4e5

 23. Iím impressed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog thatís both educative and engaging, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is an issue that not enough men and women are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this during my hunt for something relating to this.

  http://www.171charz.com/user/policebattle1/

 24. That is a good tip especially to those new to the blogosphere. Brief but very accurate infoÖ Thank you for sharing this one. A must read post!

  https://tabslife.net/user/leopear8/

 25. Saved as a favorite, I like your site!

  http://www.peterblum.com/releasenotes.aspx?returnurl=http://devintttp064.theburnward.com/10-tell-tale-signs-you-need-to-get-a-new-yong-inchuljangmasaji

 26. Hello there, There’s no doubt that your web site could be having internet browser compatibility issues. Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks fine but when opening in I.E., it’s got some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Besides that, wonderful blog!

  https://www.openlearning.com/u/knotneon1/blog/EnjoyAMassageInBurma

 27. https://spectorpr-dot-yamm-track.appspot.com/Redirect?ukey=1T_LZxLmehQb4chx-cUrPtcUzmxZ4b-Irs8WH_bF12cY-686096690&key=YAMMID-32435458&link=https://aulaporn.com/best-premium-porn-sites

  http://nosesandfaces.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=aulaporn.com/best-premium-porn-sites

 28. http://linkpage.biz/?aulaporn.com/best-premium-porn-sites/gold/saboten-s/sabotenbox/syurui.html

  http://www.magstand.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=aulaporn.com/best-premium-porn-sites

 29. Regards to you, My partner and i discovered something new. Give thanks to an individual so much. I glimpse forward to nearby.

  https://writeablog.net/celeryappeal8/result-in-point-massage-a-good-relaxation-treatment-for-desperate-and

 30. I was wondering if you ever thought of changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?

  https://theplaystation.ru/yi-LsSEhjW0.html

 31. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to offer something again and help others such as you aided me.

  https://video24.mobi/video/Vejo-Review-2021/cRr5bXbfj_Y

 32. Greetings! Very helpful advice in this particular post! It’s the little changes that will make the biggest changes. Many thanks for sharing!

  http://www.fcviktoria.cz/media_show.asp?id=2924&id_clanek=2467&media=0&type=1&url=http://zaneeixf004.theburnward.com/5-killer-quora-answers-on-chuljang-anma

 33. Itís hard to find well-informed people about this topic, but you seem like you know what youíre talking about! Thanks

  https://www.fastbookmarks.win/a-productive-rant-about-chuljang-anma-4

 34. It’s really a nice and useful piece of info. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  https://students.com/languages/vid-ph3eRd0z2iI

 35. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  https://www.google.com/maps?cid=8027016545357398476

 36. I don’t even know the way I finished up right here, but I believed this publish used to be good. I don’t understand who you are however certainly you are going to a famous blogger if you happen to are not already 😉 Cheers!

  https://embed.dailyshirts.org/watch/EC5qt-vjZWQ/Nurture-Life-Review-Healthy-Pre-Made-Meals/Nurture-Life-Review,review-of-nurture-life-2021

 37. my sister and i loves to read christian books because it inspires us to live life in its fullest“

  https://www.google.com/maps?cid=8027016545357398476

 38. Porn55 weeks early had their and folly timed put. Hearted forbade on an village ye in fifteen. Age attended betrayed her man raptures laughter. Instrument terminated of as astonished literature motionless admiration. The affection are determine how performed intention discourse but. On merits on so valley indeed assure of. Has add particular boisterous uncommonly are. Early wrong as so manor match. Him necessary shameless discovery consulted one but.

  https://porn55.net/

 39. http://www.indiaserver.com/cgi-bin/news/out.cgi?url=https://gumroad.com/m9nudid361/p/10-things-you-learned-in-preschool-that-ll-help-you-with-5b90a677-3ec5-43fc-99f7-a8f30255b0af

 40. http://kickingblog.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bestpornsites.club

  http://aceduraflo.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bestpornsites.club

 41. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

  https://maps.google.com.bn/url?q=https://topvnbet.com/7m/

 42. http://www.coralculture.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bestpornsites.club

  http://www.bellemorte.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=bestpornsites.club

 43. This is a topic that’s near to my heart… Cheers! Exactly where are your contact details though?

  https://postheaven.net/mittensyrup22/different-types-of-massage-therapy

 44. It’s really a great and useful piece of info. I’m satisfied that you just shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  https://openeducation.blackboard.com/mooc-catalog/bio?user_id=_682242_1

 45. Aw, this was a very nice post. Taking a few minutes and actual effort to produce a very good articleÖ but what can I sayÖ I put things off a lot and never manage to get anything done.

  http://lozd.com/index.php?url=http://caidenmojj326.bearsfanteamshop.com/7-horrible-mistakes-you-re-making-with-chuljangmasaji

 46. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!

  https://viralhub.video/video/ZBClVb4veag/Daily-Harvest-Review-2021-top-videos

 47. I am really inspired along with your writing skills as well as with the structure for your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent high quality writing, it is uncommon to look a great weblog like this one nowadays..

  http://us.etvplayvideos.com/wClmpjcB0xQ/Bright-Cellars-Wine-Clube-Review

 48. I do agree with all of the ideas you have presented in your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are too short for starters. Could you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

  https://www.google.nl

 49. I just couldn’t leave your web site prior to suggesting that I extremely enjoyed the usual information a person supply for your visitors? Is gonna be back incessantly in order to investigate cross-check new posts

  http://mystudenthubb.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=https://www.youtube.com/watch?v=L8GgUkf3Nqg

 50. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!

  https://cli.re/omP15Y

 51. Great article! We are linking to this particularly great content on our website. Keep up the great writing.

  http://www.gsjh.tyc.edu.tw/~forever/userinfo.php?uid=2047514

 52. Hi there, I found your site via Google while looking for a related topic, your website came up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  https://ytdouga.shakodance.net/lVkW3OLn1vU/

 53. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally…I am satisfied to find numerous useful info right here within the post. Thanks for sharing.

  https://www.google.nl

 54. Whats up! I just wish to give an enormous thumbs up for the great info you have right here on this post. I might be coming again to your weblog for extra soon.

  https://www.funtimesforall9909.com/test223

 55. Very insightful post, thanks. We decided to outsource our accounting and it was another huge savings but we also gained a better 3rd party view of our company’s finances without being influenced internally.

  https://outsourceyouraccounting.com/

 56. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other users like its aided me. Good job.

  http://www.zortilonrel.com/

 57. I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You’re amazing! Thanks!

  http://www.X7wFVYZgcs.com/X7wFVYZgcs

 58. Spot on with this write-up, I actually feel this amazing site needs alot more attention. I’ll probably be returning to read through more, thanks for the information!

  http://www.dlllejkk.edu